Kazen van Westmalle nu ook in de winkel

   

In de Abdij van Westmalle wordt al van oudsher kaas geproduceerd.
Kaasmaken is namelijk een typisch monastieke arbeid.
Totnogtoe was de kaasproductie eerder beperkt.
Ze was vooral bedoeld voor eigen gebruik.
Om minder afhankelijk te zijn van de melkprijs,
willen de monniken de melk van hun eigen koeien meer zelf verwerken.
Daarom werd de kaasmakerij gemoderniseerd.
De trappistenkaas van Westmalle zal voortaan dus ook in een aantal gespecialiseerde kaaswinkels en bij de Keurslagers verkrijgbaar zijn.
Kwaliteit, duurzaamheid én kleinschaligheid blijven kenmerkend voor de kaasproductie van de Abdij van Westmalle.

Category: Gastronomie, Slider

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>