Zeebrugge ontvangt het grootste cruiseschip ooit

   

In de haven van Zeebrugge lag the Anthem of the Seas aangemeerd. Dit nieuwe schip is met zijn lengte van 348 meter één van de grootste in zijn soort. Het bied maar liefst plaats aan 4,180 passagiers en heeft 1500 bemanningsleden aan boord.

NJAM TV gezicht Hanne Troonbeeckx mocht de iFly testen, eerder sprong ze al uit een vliegtuig en oefende ze al op een gelijkaardige simulator. De turbine van deze iFly simulator blaast u met een snelheid van 200km de hoogte in.

Voor wie de boot gemist heeft in Zeebrugge die kan boeken om zelf eens mee te varen voor een trip op de Noordzee of de andere wereldzeeën. Zij die liever met de voeten stevig aan wal blijven, de Anthem of the Seas komt binnen afzienbare tijd opnieuw naar ons land.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>