Independence of the Seas

   

Zeebrugge verwelkomt dit jaar 115 cruiseschepen goed voor zo een 400.00 toeristen die ons land weliswaar kort bezoeken. De Independence of the Seas meerde voor het eerst aan in de haven van Zeebrugge. Het schip is het grootste cruiseship dat ooit ons land bezocht. Met zijn 5740 passagiers en bemanningsleden inbegrepen mag men al spreken van een oceaanreus. Het schip is 339 meter lang of bijna 3 voetbalvelden en is 15 verdiepingen hoog.
Dit schip is voorzien van allerlei moderne snufjes waardoor je zeker je weg niet kan verliezen.
Daarnaast kan je een tal van activiteiten doen zowel in-als op het schip.
Zo heb je naast een discotheek, fitnessruimte en wellness ook een heus lunapark. Tevens kan je genieten de promenade winkels en restaurants alsof je in een winkelstraat rond loopt. Voor de sportievelingen er een mini-golf ,een klimmuur of kan je surfen op het achterdek.
Cruisen zit de laatste jaren in de lift. Zowel jong als oud heeft zijn weg naar de cruises gevonden.
Vanaf 500 Euro kan men namelijk al een week mee op cruise.

Category: Archief, Cruisen, Youtube

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>