Vizion Air

   

Luchtvaart op maat dat is het idee achter het bedrijf Vizion air die voortaan de reis willen laten starten bij het in stappen van het vliegtuig.
Het bedrijf heeft zijn eerste eigen vliegtuig voorgesteld dat helemaal aanpasbaar is… De kleuren van de romp en de staart van het vliegtuig evenals het interieur kan aangepast worden naar de verlangens van de klant. Met deze Fokker 50 kijkt Vizion Air naar de toekomst maar houden ze eveneens van nostalgie.
Met Vizion Air kan je meer dan alleen het vliegtuig boeken, ze beiden diverse programma’s aan… Ook de maaltijden aan boord kunnen aangepast worden aan de voorkeuren van de klant. Vizion air wil garant staan voor confort en service.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>